avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am cateva materiale ,accesorii si altele ( inele de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am cateva materiale ,accesorii si altele ( inele de breloc, banda ...

Am cateva materiale ,accesorii si altele ( inele de breloc, banda dubla adeziva , spray-uri etc) cumparate pe persoana fizica dar am realizat ca mi-ar trebuii pe firma pentru realizarea unor produse.

Cum as putea sa le donez firmei ca sa le pot folosii?
Cel mai recent răspuns: dan3s2020 , utilizator 00:39, 9 Februarie 2023
Ati postat in sectiunea de drept penal. Problema dvs tine de altceva.
Contabil nu aveti la firma care sa va spuna cum sa achizitionati materialele ?
Ma scuzati, s-a trecut sectiunea automat si am uitat sa verific,nu o mai pot modifica. Contabilul a fost indisponibil cateva zile si imi trebuia sa aflu urgent, oricum o a doua parere nu strica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa, cheltuieli deductibile, produse pe care le folosesc dar aparent nu sunt pentru activitățile mele Petrovic Petrovic Sunt PFA plătitor de TVA în sistem real, lucrez pe testare software. Am cumpărat multe produse pe care trebuie să le trec la cheltuieli. Unele dintre ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru un pfa - handmade Ana1788 Ana1788 Aș vrea să valorific legal hobby-ul meu, urmând cea mai simpla varianta. Doresc sa ofer spre vânzare coronițe, agrafe, coliere, cercei și alte bijuterii ... (vezi toată discuția)
Achizitie licenta de utilizare programe pe calculator Sebastian Sipos-Gug Sebastian Sipos-Gug Buna ziua, As dori sa stiu in ce masura legislatia din Romania imi permite transferul unor licente de utilizare al unor programe pe calculator de la o ... (vezi toată discuția)