avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Exista indemnizatie cas pt femei însărcinate care nu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Exista indemnizatie cas pt femei însărcinate care nu au deținut ...

Exista indemnizatie cas pt femei însărcinate care nu au deținut venituri în ultimul an?
Cel mai recent răspuns: Mdoni , utilizator 17:44, 13 Ianuarie 2023
Ce intelegeti prin “ indemnizatie cas pt femei insarcinate care nu au detinut venituri in ultimul an “ ? Daca va ganditi ca viitoarea mamica ar putea avea niste drepturi banesti - nu , nu are . Si , daca nu are nici in 12 luni din ultimele 24 inainte de nasterea copilului , nici dupa nastere nu va avea , decat alocatia de stat pentru copii .
Ultima modificare: Vineri, 13 Ianuarie 2023
CHKa, utilizator
daca cotizeaza 6 luni la cas si anaf ? beneficeaza ?
Puteți beneficia de concediu prenatal și postnatal plătit (126 zile total), dacă veți cotiza la CASS 6 luni înainte de naștere. Mergeți la agenția de care aparțineți și cereți detalii. Dacă reușiți, va fi foarte (!) avantajos pentru voi dpdv. financiar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal veronica-t veronica-t Angajarea a fost facuta la inceputul lunii iulie 2010, primul concediu medical l-am luat in februarie 2011 , dupa ce am anuntat la serviciu ca sunt ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie maternitate/concediu de maternitate akna akna Buna ziua! As dori ca sa imi explicati \\"babeste\\" daca in urmatorul caz pe care il voi detalia mai jos; cea in cauza poate primi indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal mamici masterande eualexandra eualexandra Buna ziua! As avea si eu niste nelamuriri. Eu sunt o viitoare mamica (sunt in luna a 6-a de sarcina) si sunt si masteranda la o facultate de stat, in anul I. ... (vezi toată discuția)