avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... lucreaza cineva de aici la ANAF ? poate sa ma ajute cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

lucreaza cineva de aici la ANAF ? poate sa ma ajute cu o problema ...

lucreaza cineva de aici la ANAF ? poate sa ma ajute cu o problema ?
Cel mai recent răspuns: Aurora Safcea , utilizator 00:07, 14 Ianuarie 2023
Postati problema si cineva va raspunde.
De ce nu sunați la ANAF au telefon pt contribuabili unde puteti fi sfătuit în diverse spețe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariatul va trebui sa accepte ? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Va rog frumos sa ne ajutati cu un raspuns referitor la urmatoarea problema: - fratele meu lucreaza la o institutie publica - directorul ... (vezi toată discuția)
Telefon defect seby14 seby14 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema cu care nu stiu cum sa o scot la capat. Mai jos am postat solicitarea facuta catre OPC pentru un produs achizitionat. ... (vezi toată discuția)
Blocarea unui număr de telefon reprezintă discriminare? Cretu Jan Marian Cretu Jan Marian Sunt client, abonat pentru un an al unei platforme pentru cumpărături online, (nu dau numele pentru a nu se considera că, doresc să discreditez pe cineva), ... (vezi toată discuția)