avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua!tatăl meu se afla in arest la domiciliu .au ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua!tatăl meu se afla in arest la domiciliu .au trecut ...

Buna ziua!tatăl meu se afla in arest la domiciliu .au trecut 29 zile de când nu l a chemat la proces ptr schimbarea sau menținerea măsurii.nu stiu care e cauza???
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:56, 14 Ianuarie 2023
Vorbiți cu avocatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arest la domiciliu ppl2018 ppl2018 buna ziua,am fost arestat preventiv si de curand sa dispus inlocuirea masuri arestului preventiv cu masura arestului la domiciliu pentru 30 de zile,cauza se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! in curând se vor termina cele 29 de zile de arest ... MirunaMiclea MirunaMiclea Buna ziua ! In curând se vor termina cele 29 de zile de arest preventiv pt iubitul meu .As dori sa știu dacă va fi judecat sau dacă voi fi chemată și eu ... (vezi toată discuția)
Arestare preventiva pentru 29 de zile- cui ma adresez in acest caz? vaalmy vaalmy As dori sa stiu daca o persoana arestata preventiv pentru 29 de zile , din care au trecut 8 , retinut pentru tentativa de omor , are deja un dosar inscris la ... (vezi toată discuția)