avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, Soțul bolnav internat, operat de tumori ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, Soțul bolnav internat, operat de tumori maligne a ...

Bună ziua,
Soțul bolnav internat,operat de tumori maligne a avut concediu medical din martie -mai 2022 și nu i s-au decontat de la casa de asigurări de sănătate.
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 15:54, 16 Ianuarie 2023
Buna ziua!
Daca a avut concediu medical,inseamna ca este angajat.Concediul medical este platit de catre angajator,urmand ca acesta sa recupereze banii de la casa de asigurari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul cnsas - cluj de a deconta doua concedii medicale adrianrus25 adrianrus25 Va rog un raspuns cu privire la refuzul CNSAS - Cluj de a deconta doua concedii medicale ale unui fost angajat. In fapt, in perioada in care a fost angajat, ... (vezi toată discuția)
Decontarea medicamentelor cumparate in timpul spitalizarii tinker_bell tinker_bell Buna ziua! Nu stiu daca m-am incadrat bine cu aceasta intrebare aici,insa sper sa ma ajutati cu un raspuns. Tatal meu (pensionar) este internat in ... (vezi toată discuția)
Concedii de boala si de odihna va0202 va0202 Buna ziua, In cazul in care nu imi iau toate zilele de concediu pina la sfirsitul anului si imi dau demisia cu preaviz pina in 10 ianuarie 2010 concediile ... (vezi toată discuția)