@Fischerman
Ati fi putut adauga ceva "consistenta", daca ati fi avut argumente, la ceea ce am afirmat eu, dar pentru ca nu aveti ce argumenta ati ales sa dati un raspuns cu aceeasi marota a hotiilor, ca sa nu ziceti ca nu ati raspuns. Si ati admis ca am dreptate, renuntind la generalizare, acum vorbiti de "unii administratori".
Nu inteleg aia cu "variabilitatea acestei componente", pretul apei se schimba o data pe an, de catre operatorul local de apa, cu binecuvintare de la ANRSC. In asociatii este afisat acest pret, iar suma de plata se poate calcula simplu, pretul inmultit cu acea cantitate declarata/transmisa wireless lunar de fiecare proprietar. Asa descopera fiecare ce e in plus.
Ca sa ajut eu autorul acestui subiect si sa nu mai fiti ingrijorat din cauza asta, voi da eu raspunsul. Pe scurt acesta e ca legile din Romania sunt facute in favoarea operatorului local de apa si trebuie parcurse toate etapele pe care el le precizeaza, de obicei pe site-ul propriu. Exemplu :
[ link extern ]
In practica am intilnit putine cazuri de persoane ce locuiesc in condominii si au reusit asta, sanse mari sunt daca apartamentul e la parter.