avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Foarte important...Bună ziua.Am o întrebare....Sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Foarte important...Bună ziua.Am o întrebare....Sunt angajată la o firmă de pază. ...

Bună ziua.Am o întrebare....Sunt angajată la o firmă de pază. Unul din colegii mei are doua locuri de muncă, 24/48 la locul meu de muncă și vis-a-vis de noi 24/72..În fiecare lună se suprapun unele ture.Noi suntem cei care trebuie să înghițim și să îi facem tura. Ce trebuie făcut în acest caz? Cui trebuie să ne adresăm?Mentionez, din lipsă de oameni suntem nevoiți să tăcem, însă până când?
Ultima modificare: Luni, 16 Ianuarie 2023
scornelia, utilizator
Cel mai recent răspuns: scornelia , utilizator 09:34, 17 Ianuarie 2023
Trebuie sesizat ITM-ul cu privire la suprapunerea programului de munca.
Mulțumesc!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se poate incalca norma lagala de 8 ore pe zi 40 ore pe saptamana?? dorryfresh dorryfresh Am fost angajat al unei firme de paza cu program legal 12/24, 12/48 in ture(paza permanenta in 4 oameni la oficiul de posta romana \"OPRM\"), numai ca ... (vezi toată discuția)
Program de lucru 84Andrei 84Andrei [b]Buna ziua spuneti-mi daca este legal un program de munca 24 ore de minca cu 24 libere,mentionez ca eu lucrez de o saptamana la o firma de paza si acesta e ... (vezi toată discuția)
Program de lucru de 24 de ore adimanea adimanea Buna ziua! Lucrez ca ofiter de serviciu la o societate comerciala avand un program de 12 cu 24. In fapt sunt coordonatorul atat a serviciilor de paza, psi, ... (vezi toată discuția)