avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere pe perioada acordarii stimulent insertie? ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere pe perioada acordarii stimulent insertie? Este legala??

Poate angajatorul sa dispuna ca si sanctine in urma cercetarii disciplinare/ cercetare performante scazute desfacerea contractului de munca, in cazul in care angajata se afla in plata stimulent insertie?
Ultima modificare: Luni, 16 Ianuarie 2023
HannahElaLid, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:04, 17 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe durata platii stimulentului de insertie este interzisa incetarea raportului de munca, interdictie prevazuta in art.25 alin.2 lit.b din OUG 111/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere Paula2007 Paula2007 Buna seara! Incepind cu luna februarie primesc stimulent de insertie. Am fost anuntata ca pe 11 aprilie- a doua zi dupa ce fetita implineste doi ani- voi primi ... (vezi toată discuția)
Incetare cim -cercetare disciplinara luminita29 luminita29 Buna ziua, As dori sa stiu daca procedez corect in urmatoarea situatie: Angajata x are contractul suspendat pentru crestere copil. Va reveni la munca in ... (vezi toată discuția)
Concediere salariat aflat in plata stimulentului de insertie ContSters406278 ContSters406278 Buna ziua , va rog sa-mi spuneti cum as putea concedia o salaraiata ,pe motiv disciplinar (furt),care se afla in plata stimulentului de insertie( mai are cam 1 ... (vezi toată discuția)