avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donație apartamente
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donație apartamente

Bună ziua! Aș dori să știu, vă rog, dacă este posibil să mi se doneze doar mie un apartament de către tatăl meu, având în vedere că sunt căsătorită. Înainte de acest demers, va fi nevoie să îmi schimb regimul matrimonial, sau va fi bun propriu, nu comun, în cazul unui partaj sau divorț? Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:45, 17 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca va doneaza doar dvs , va fi bun propriu indiferent ce regim aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi sot in caz de divort ursica ursica Sunt casatorita si impreuna cu sotul meu si cei doi copii minori locuiesc intr-un apartament din Bucuresti cumparat pe numele tatalui meu. Pentru ... (vezi toată discuția)
Buna! eu si cu partenerul meu urmeaza sa ne casatorim anul acesta. ... Timea.Melinda Timea.Melinda Buna! Eu si cu partenerul meu urmeaza sa ne casatorim anul acesta. El vrea sa facem un contract prenuptial pentru ca are un apartament pe numele lui si in caz ... (vezi toată discuția)
Am un apartament cumparat inainte de casatorie si acum doresc ... Jydanul68 Jydanul68 Am un apartament cumparat inainte de casatorie si acum doresc sa o trec in acte si pe sotia mea,cum procedez? (vezi toată discuția)