Am contract de munca cu norma intreaga 8 ore/zi la un angajator unde este si cartea de munca. in afara de acest contract mai am iun contract de munca cu fractiune de norma (2 ore / zi) la un alt angajator.
Postul de la primul angajator(8h/zi) se desfiinteaza. Nelamuriri:
1. Se inchide cartea de munca?
2. Se poate face transferul cartii de munca la cel de-al doilea angajator chiar daca am contract de 2h/zi?
3. Cel de-al doilea angajator poate scrie in cartea de munca?
Va multumesc
Daca duceti carnetul de munca acolo unde aveti contract de 2 ore, se va considera automat ca fiind functia de baza, dar dati totusi si o declaratie asa cum spune si Angel2007, ca sa beneficiati de drepturile aferente unei atare situatii.
In momentul in care veti avea iarasi 2 locuri de munca, veti alege care sa fie locul cu functia de baza si va fi necesar sa dati iar o declaratie.
Este vorba despre deducerea personala care se acorda numai la locurile unde aveti functia de baza ... in rest salariatul încadrat cu contract de muncă cu timp parţial se bucură de drepturile salariaţilor cu normă întreagă, în condiţiile prevăzute de lege şi de contractele colective de muncă aplicabile.
Cim cu 4 ore
deliaaa
Buna seara. Am si eu o intrebare. Daca lucrez cu norma de 4 ore si cartea de munca este tot cu norma de 4 ori beneficiez de aceleasi drepturi ca si cum as ... (vezi toată discuția)