avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept civil. Bună ziua. Am și eu o problemă. La ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept civil. Bună ziua. Am și eu o problemă. La blocul ...

Servitute de trecere. Bună ziua. Am și eu o problemă. La blocul unde locuiesc o persoană a câștigat terenul , fiind proprietatea lui, pe sub bloc cât și aleea de acces, având hotărârea definitivă. Putem noi locatarii blocului să cerem servitute de trecere dacă persoana respectivă nu ne-a închis accesul la locuințe? Și poate că nu are de gând să facă acest lucru. Vă mulțumesc. O zi bună.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:06, 18 Ianuarie 2023
Cat timp accesul nu va este îngrădit acțiunea este practic fără obiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servitute de trecere pe domeniul public severionas severionas Locuiesc intr-un bloc construit inainte de razboi ,care are doua intrari.Una are acces direct la strada, printr-o parcare ,proprietate comuna. Cealalta ... (vezi toată discuția)
Drum public complex privat Loredana Monica Loredana Monica Buna ziua, locuiesc intr-un complex de blocuri din Popesti-Leordeni. In spatele complexului este un teren f mare care a devenit intravilan si pe care urmeaza ... (vezi toată discuția)
Drum de acces cu servitute Rhadu Rhadu Buna ziua. Sunt proprietarul unui teren cu casa in centrul orasului. Proprietatea este a3a si ultima dintr-un lot parcelat in 3 proprietati. In acte exista ... (vezi toată discuția)