avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am o casă la rosu a cărei autorizație de construire ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am o casă la rosu a cărei autorizație de construire a expirat ...

Am o casă la rosu a cărei autorizație de construire a expirat și nu am cadastru decât pe teren, pentru că sunt in proces de granituire cu unul dintre vecini., iar in urma a doua expertize judiciare granița diferă. Cineva vrea să cumpere casa înainte de încheierea procesului. Pot face cadastru si intabulare așa cum este proprietatea acum?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 12:03, 20 Ianuarie 2023
da
Constructia nu se poate intabula decât după recepție.
Care este procedura de întabulare a unei construcții fără proces verbal de recepție? La acest aspect se referea utilizatorul, din moment ce a precizat deja că pentru terenul aferent există cadastru.

Barac Ozana a scris:

da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru si intabulare cu casa pe hotar(15 cm) Vio 1 Vio 1 Am cumparat in 2017 o casa ,,la rosu\" cu teren.Avea cadastru si intabulare pe numele vechilor proprietari, autorizatie de construire valabila, totul in ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa cadet_teo19 cadet_teo19 vreau sa cumpar o casa in rosu, nefinalizata(fara acoperis), deci neintabulata. practic nu pot cumpara decat terenul care e trecut in CF, autorizatia este din ... (vezi toată discuția)
Suprapunere teren cadstru, dupa ridicarea casei mirve mirve Buna ziua, In anul 2008 am ridicat o casa pe un teren achizitionat legal cu cadastru si intabulare. Am construit casa conform proiectului si autorizatiei de ... (vezi toată discuția)