avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am o casă la rosu a cărei autorizație de construire ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am o casă la rosu a cărei autorizație de construire a expirat ...

Am o casă la rosu a cărei autorizație de construire a expirat și nu am cadastru decât pe teren, pentru că sunt in proces de granituire cu unul dintre vecini., iar in urma a doua expertize judiciare granița diferă. Cineva vrea să cumpere casa înainte de încheierea procesului. Pot face cadastru si intabulare așa cum este proprietatea acum?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 12:03, 20 Ianuarie 2023
da
Constructia nu se poate intabula decât după recepție.
Care este procedura de întabulare a unei construcții fără proces verbal de recepție? La acest aspect se referea utilizatorul, din moment ce a precizat deja că pentru terenul aferent există cadastru.

Barac Ozana a scris:

da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru si intabulare cu casa pe hotar(15 cm) Vio 1 Vio 1 Am cumparat in 2017 o casa ,,la rosu\" cu teren.Avea cadastru si intabulare pe numele vechilor proprietari, autorizatie de construire valabila, totul in ... (vezi toată discuția)
Proces cu primăria pentru modificare proiect pod circulabil in mansarda.am construit între anii 2007-2011 o casa pentru care am avut ... mirve mirve Am construit între anii 2007-2011 o casa pentru care am avut autorizație de construire. Casa este și acum la rosu, pentru că in perioada dupa 2011 nu am ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa cadet_teo19 cadet_teo19 vreau sa cumpar o casa in rosu, nefinalizata(fara acoperis), deci neintabulata. practic nu pot cumpara decat terenul care e trecut in CF, autorizatia este din ... (vezi toată discuția)