avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis expirat, ce risc daca nu conduc? Maine imi ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis expirat, ce risc daca nu conduc? Maine imi expira permisul ...

Permis expirat, ce risc daca nu conduc?

Maine imi expira permisul de conducere, risc vreo contraventie in cazul in care nu il folosesc si il reiinoiresc in vara? (nu am condus de 4 ani) .

La serviciul permise nu raspund la telefon, la mail nu primesc raspuns si nu ma pot deplasa la sediu.

Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:26, 19 Ianuarie 2023
Nu riscati nici o sanctiune daca nu conduceti pana la rennoirea permisului de conducere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, suspendarea permisului de conducere imi expira pe ... Vasileghe Vasileghe Buna ziua, Suspendarea permisului de conducere imi expira pe data de 17.12.2022. Pot sa conduc automobilul incepand cu data de 18 fara sa am permisul la ... (vezi toată discuția)
Permis conducere Lungu88mihai Lungu88mihai Buna ziua am si eu nevoie de un sfat , in aceasta seara calatoresc in Romania,vin din Londra, problema e ca in urma cu 3 saptamani am fist prins vorbind la ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat ACManuela ACManuela Buna ziua, Mi-a fost retinut permisul pe o perioada de 90zile. Mentionez ca sunt incepator si perioada se prelungeste automat cu inca 30 zile daca nu sustin ... (vezi toată discuția)