avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua. Am cotizat timp de un an jumate la CAR ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua. Am cotizat timp de un an jumate la CAR învățământ. ...

Bună ziua. Am cotizat timp de un an jumate la CAR învățământ. De 10 zile am făcut cerere de retragere a banilor în contul meu bancar, menționez ca dețin toate chitanțele depunerii banilor mei la ei. Întrebarea mea este :
- După cât timp după depunerea cererii de retragere a banilor primesc banii în contul bancar ? Doresc sa achiziționez ceva și datorita acestei situații banii mei sunt blocați.
S-a mai confruntat cineva cu aceasta speță? Mulțumesc anticipat pt eventualele răspunsuri !
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:13, 27 Ianuarie 2023
Căutați.pe google după numele CAR ului respectiv, știu ca au fost discuții recente cu astfel de entități prin tara care au tepuit deponenții.. Dacă nu apar articole negative faceți o cerere scrisa,ulterior o notificare prun av,proces etc.E greu de spus care e situația dacă e teapa,lipsa de lichidități,etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata facturilor efectuata de angajati in banca furnizorului? seli seli Buna ziua . Am urmatoarea situatie ; La anumite intervale ,2-3 zile am chitante de depunere numerar (7000, 14000 lei) de catre un angajat la o banca diferita ... (vezi toată discuția)
Va rog o parere - teapa de 30 de euro kenno18 kenno18 Sa o spun direct. Eu am 13 ani si jucam un joc si am dat o teapa. :( Nu ma gandeam ca va fi atat de serios. Dar am vorbit cu respectivul si i-am dat o teapa de ... (vezi toată discuția)
Bani blocati la banca oituz8 oituz8 Buna ziua, Problema cu care ma confrunt este urmatoarea: In data de 19.08.2011 Trezoreria Romaniei a virat catre contul meu personal deschis la [editat] o suma ... (vezi toată discuția)