avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dacă instanța rămâne în pronunțare mai pot cere ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dacă instanța rămâne în pronunțare mai pot cere cu succes ...

Dacă instanța rămâne în pronunțare mai pot cere cu succes amânarea sentinței pentru un proces deschis având legătură cu cauza judecată?
Aceasta este cererea pe care am depus o la instanta

in timpul procesului sau acuma, dupa ce a ramas in pronuntare ?
La statul procesului apare nejudecat.

gi-jane2 a scris:

Aceasta este cererea pe care am depus o la instanta

in timpul procesului sau acuma, dupa ce a ramas in pronuntare ?

nu raspundeti la intrebare, cand ati depus cererea?
Probabil după rămânerea în pronunțare .a fost depusa..
Ma așteptam să îmi oferiți soluții practice. De exemplu sa îmi spuneți că această cerere pot să o depun și la recurs. Și sa mi da ți exemplu de articole din codul civil argumentat. Asa purtăm discuții libere ca la Antena Star! Ce este mai trist este că și în viața reală există avocați pe care ii plătești și îți oferă asemenea răspunsuri. Un avocat competent îți vorbește argumentat pe lege, pe articole din lege. Restul este can can! Știu! Poate o sa mi spuneți că nu sunteți plătit de mine sa îmi dați sfaturi argumentate dar eu știu că atunci când am fost implicat într o cauza sau alta de ajutorare am făcut o cu toată convingerea și dăruirea. Când am ecologizat malul unui râu din localitate nu am adunat selectiv pungile aruncate doar pentru că nu eram plătit sa fac asta! Îmi cer scuze dacă am fost prea accid dar asa am simțit să spun. O seara liniștită vă doresc și multă sănătate!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Probabil după rămânerea în pronunțare .a fost depusa..

Alte discuții în legătură

Cum recuperez banii de pe cautiunea la suspendarea executarii? ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua si multumesc pentru ajutorul dat, As dori, trebuie, sa fac tot posibilul, indiferent de situatia cu procesul (ca pierd sau ca voi castiga), ... (vezi toată discuția)
Despre cautiune getuta getuta Azi am avut al doilea termen ptr. judecarea contestatiei la executarea silita , s-a trecut la judecarea pe fond si luni urmeaza sa aflam pronuntarea instantei ... (vezi toată discuția)
Recurs la incheierea de respingere a exceptiei de neconstitutionalitate florindbro florindbro Prin incheierea data de Curtea de Apel Timisoara la data de 01.07.2010 se respinge cererea de suspendare provizorie pana la solutionarea recursului in cadrul ... (vezi toată discuția)