avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract de comodat auto PF la PJ înregistrare?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract de comodat auto PF la PJ înregistrare?

Buna seara,
Detin o masina pe numele tatălui meu si vreau sa fac un contract de comodat între el și firma mea pentru a putea deconta deplasările (prin ordine de deplasare), trebuie sa-i dau contractul contabilei sa-l inregistreze?? Dacă da care ar fi procedura, unde trebuie înregistrat si cum.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:41, 22 Ianuarie 2023
Nu se inregistreaza nicaieri. Sa-l pastrati ca in eventualitatea unui control sa-l prezentati.
se inregistreaza in registrul de intrare - iesire documente al firmei (ar fi bine sa aveti unul)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli combustibil mastera mastera Buna seara, Sunt PFA cod 6209. Imi desfasor activitatea in mare parte la client. Pentru ajunge la client ma deplasez cu masina proprie pe care am contract de ... (vezi toată discuția)
Ordine de deplasare ang10 ang10 stiu cum se complecteaza aceste ordine, problema mea este ca nu stiu cum se pastreaza, adica se foloseste un registru special in care sa tine evidenta lor, se ... (vezi toată discuția)
Decontare deplasari miami miami Avem incheiate contracte de prestari servicii cu persoane care efectueaza deplasari lunare in localitati din judet. Pentru aceasta ei depun spre decontare ... (vezi toată discuția)