avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inregistrare cheltuiala returnata in RJIP
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inregistrare cheltuiala returnata in RJIP

Inregistrare plata returnata in RJIP
Buna ziua, am facut plata pt.polita RCA auto, dar polita nu s-a emis, asa ca banii s-au returnat. Se inregistreaza cele 2 operatiuni (plata si incasarea) in RJIP? Plata ca plata, dar incasarea modifica artificial incasarile anuale.
Ultima modificare: Duminică, 22 Ianuarie 2023
cristian_conea, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:16, 22 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acea cheltuiala returnata o treceți cu minus și astfel se anulează prima plata fără a afecta totalul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare registru incasari si plati SPANU CORINA SPANU CORINA Buna ziua , as avea o intrebare in legatura cu completarea registrului incasari si plati, si anume: cand il voi completa vor trebui sa reaiasa toate ... (vezi toată discuția)
Pfa - realizare site-uri web earlysunset earlysunset Sunt la inceput de drum si am nevoie de cateva raspunsuri. Am \\"rascolit\\" internetul si am gasit tot felul de pareri diferite. Va rog sa imi raspundeti ... (vezi toată discuția)
Folosire cont banca pfa-traducator sonia1978 sonia1978 Buna ziua, Sunt PFA traducator si as dori sa-mi deschid un cont bancar pentru a da posibilitatea clientilor persoane juridice sa achite facturile direct in ... (vezi toată discuția)