avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... document scris de mana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

document scris de mana

Ajutor!Cine poate sa ma ajute in aceasta problema?In 30.01. 1994 i-am imprumutat nepotului meu suma de 6.000.000 lei prin contract de imprumut scris de mana cu obligatia ca nepotul sa imi restituie toata suma la 30.01.1995,iar in cazul in care nu poate ,el va pierde dreptul de proprietate asupra unui apartament al acestuia pus gaj in contractul de imprumut.Nepotul meu nu a reusit sa-si achite imprumutul la data stabilita iar la aceeasi data am facut un alt inscris tot de mana prin care acesta mi-a cedat dreptul lui de proprietate asupra apartamentului pus gaj ,in contul imprumutului nererestituit la termen.Cum nu aveam bani la aceea data nu am facut actele la notar ,dar eu de buna credinta am acceptat ca nepotul meu sa-mi faca o procura la notar prin care imi dadea dreptul sa inchiriez sa vand sa fac ceea ce cred de cuviinta cu apartamentul respectiv. Ulterior in anul 2006 nepotul meu a vandut acest apartament fara instiintarea mea.Intrebarea mea este daca eu cu inscrisuriile de mana facute intre mine si nepotul meu pot demonstra ca eu eram adevarata proprietara si daca am castig de cauza in instanta?
Va multumesc din suflet pt.raspuns.
buna seara!
dr la actiune este de mult prescris.
Plata unei sume de bani ce ocroteste o obligatie naturala-imperfecta, neinzestrata cu o actiune in justitie e una valabila-cata vreme va exista o buna invoiala.Notificati-l.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Ianuarie 2010
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pe un bun imobil care a fost instrainat anterior unei terte persoane prin inscris sub semnatura privata Giulia71 Giulia71 Buna seara!Va solicit si eu ajutorul intr-o problema .Acum 1 an i-am imprumutat o suma de bani unei cunostinte ,imprumutul nu l-am facut la notariat ci l-am ... (vezi toată discuția)
Contract notarial pentru imprumut cu garantie imobiliara mirela_lucica mirela_lucica Buna ziua ! As dori sa pun cateva intrebari ,si daca se poate sa aflu ceea ce ma intereseaza ! Vreau sa iau cu imprumut o suma de bani , cu contract la ... (vezi toată discuția)
Proprietate Bossde_Boss Bossde_Boss Buna ziua Am si eu o problema : Este vorba de o proprietate care atunci fratia si inclusiv parintele (doar unul ramas in viata atunci) au mers la judet sau ... (vezi toată discuția)