avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura avans + Factura finala + Returnarea banilor?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura avans + Factura finala + Returnarea banilor?

Am nevoie de un sfat despre cum ar trebui sa facturez in situatia urmatoare? Am avut o plata in avans pe care am facturat-o (Factura X), apoi cand am livrat produsul am facut factura finala (Factura Y) pe care am trecut STORNO AVANS FACTURA Factura X, insa acum clientul doreste returnarea produsului si ar trebui sa fac o alta factura storno si nu stiu exact ce factura trebuie acum stornata Factura X sau Factura Y? Mentionez ca ambele facturi sunt din luna aceasta, inca le pot modifica daca este o varianta aceasta.
Ultima modificare: Luni, 23 Ianuarie 2023
lorandreea, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:29, 23 Ianuarie 2023
pai factura de avans e stornata deja

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avansuri primite -tva iuliannaaa iuliannaaa Firma X a primit un avans in luna ianuarie 2018 pentru realizarea unui contract de productie .Avansul a fost de 61380 lei.Contractul stipuleaza valoareA ... (vezi toată discuția)
Fragmentarea comenzii cash contacafe contacafe Buna ziua, sper ca ma poate ajuta cineva in urmatorul caz: Am o comanda de marfa de 10000 lei, pot emite in ziua x o factura de avans cu plata cash de 3500 ... (vezi toată discuția)
Compensarea facturilor LoredanaDamian LoredanaDamian Buna! Am un furnizor care ne-a facut o factura de avans, am achitat-o, iar apoi ne-a facut o alta factura cu storno si cu diferenta de platit. Firma doreste ... (vezi toată discuția)