Bună ziua. Doresc sa cumpăr o casa de la un bătrân de 92 ani. Înțelegerea o fac cu fiica lui. Azi am aflat ca mai exista un fiu al bătrânului, care nu știe de vânzarea casei. Casa este în proces de intabulare pe numele bătrânului. Am vrut sa facem un contract de mana cu doi martori, dar nu știu dacă sa îl mai fac. Băiatul bătrânului poate ataca tranzacția, când va Afla? De bătrân are grija fiica lui, ii este curator. Ce ma sfătuiți? Sa merg înainte sau sa renunț?
contractul de mana cu martori e o alegere nefericita, in orice situatie. daca v-ati hotarat, incheiati un antecontract la notar. veti beneficia si de consultatia notariala inclusa in tarif
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa precizati concret cine figureaza proprietar asupra casei
Daca batranul de 91 de ani figureaza unic proprietar acesta are dreptul sa dispuna de bunul imobil dupa propriul interes nu este necesar acordul copiilor
Avand in vedere varsta ,este de preferat ca vanzatorul sa depuna document medical