avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vechime in munca condiții normale 5 ani 1 luni 25 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vechime in munca condiții normale 5 ani 1 luni 25 zile și Gr ...

Vechime in munca condiții normale 5 ani 1 luni 25 zile și Gr I (legea 3/1977) 3 ani 6 luni 14 zile total v 8 ani 8 luni 9 zile. Poate avea spor vechime 1 an 9 luni să se adauge la vechimea totala astfel cu 10 ani și 6 luni sa primească pensie socială? Femeie vârstă 71 ani. MS
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:15, 24 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
trebuie minim 15 ani ...nu exista inca in vigoare o lege cu minim 10 ani de activitate pentru pensionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate pensiona? danares1 danares1 Am un angajat cu urmatoarele date: data nasterii :15.12.1949 stagiu de cotizare 29 ani si 5 luni ( din care 1 an 4 luni si 21 zile stagiul militar, in ... (vezi toată discuția)
Nelamurire ioana_livia ioana_livia Buna seara, mama are 11 ani si 7 luni de gr I si 8 ani si 5 luni de grupa a II-a. din cate am inteles cele 7 luni de grupa I vor trece la grupa a II-a ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de varsta foleamircea foleamircea Stimati domni, Vreau sa stiu la ce varsta pot iesi la pensie pentru limita de varsta daca sunt nascut la 1noiembrie 1960, am 29 ani vechime din care 19,ani in ... (vezi toată discuția)