avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Magazin online
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Magazin online

Buna ziua,
urmeaza sa deschid un magazin online si ar dori sa am ca metoda de plata doar plata cu cardul, fara optiunea de plata cash la curier (ramburs).
As dori sa stiu daca este legal sau am obligatia sa ofer sa modalitatea de plata ramburs.
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 24 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: dodi217 , utilizator 12:24, 24 Ianuarie 2023
In Romania, nu exista o lege care sa interzica sau sa oblige o afacere sa accepte o anumita metoda de plata, cum ar fi plata cu cardul sau plata ramburs. Decizia privind metodele de plata acceptate este la latitudinea afacerii.
Multumesc frumos de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anpc - amendă pentru taxa la plată ramburs Prodius Ion Prodius Ion Avem magazin online. Cei de la protecția consumatorului ne-au avertizat că o să ne amendeze pentru că la modalitățile de plată avem o taxă de +5 lei ... (vezi toată discuția)
Comert online haine sh pfa MAR143 MAR143 Buna ziua! As dori sa imi creez un site de comert online de haine SH, haine din garderoba personala sau gasite efectiv prin magazine second hand. Ma gandeam ... (vezi toată discuția)
Pentru un site similar cu olx.ro, unde utilizatorii pot plăti opțional pentru promovarea anunțului, trebuie casă de marcat și emis bon fiscal? workwork workwork Buna ziua, Am o intrebare la care am primit raspunsuri diferite de la diversi contabili. De aceea am recurs la a posta pe acest forum. Pentru un site ... (vezi toată discuția)