avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! Mama mea este girant la un împrumut tip ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! Mama mea este girant la un împrumut tip CAR și aflat ...

Buna ziua! Mama mea este girant la un împrumut tip CAR și aflat data in judecată de acest Car pentru a i se face executare silită pe bunuri imobile și mobile și pe pensie.întrebarea mea este dacă mama poate sa îmi facă mie acum acte de vânzare cumpărare pe casa pe care o deține? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:37, 24 Ianuarie 2023
Buna ziua,

In cazul in care mama dvs. este in curs de executare silita pentru un imprumut CAR, este posibil ca bunurile sale, inclusiv casa, sa fie vizate in acest proces. In acest caz, ea nu ar putea sa va vanda casa pana cand procesul de executare silita nu este finalizat. Este recomandat sa consultati un avocat pentru a va da mai multe detalii si pentru a va asista in acest proces.
Nu este o rezolvare să vă doneze casa, deoarece creditorul poate cere anularea actului de donație, deoarece donația nu-i este opozabilă, îl prejudiciază.

De contract de V/C nu poate fi vorba, că n-aveți bani să plătiți valoarea imobilului.
Ultima modificare: Marți, 24 Ianuarie 2023
Dapix, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Singura solutie e sa vanda unui tert si sa scoată banii cat inca nu e executata silit.
Sa dea in judecata pe cel pe care l-a girat pr plata in caz ca va plati in locul lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu Rares 123456 Rares 123456 Bună ziua, În urmă cu câteva luni am fost girant la cineva într-un contract CAR. Ideea e ca persoana respectivă nu și-a onorat obligațiile de ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma..nu stiu cum sa procedez lauretta lauretta mama mea acum 2 ani a girat o persoana (prietena in acel timp) pentru un imprumut la CAR,aceasta persoana dupa un anumit timp nu a mai vrut sa plateasca restul ... (vezi toată discuția)
Rate banci crocodilu1963 crocodilu1963 ce se intampla daca nu mai pot plati ratele la banci?X-( (vezi toată discuția)