Buna ziua! Mama mea este girant la un împrumut tip CAR și aflat data in judecată de acest Car pentru a i se face executare silită pe bunuri imobile și mobile și pe pensie.întrebarea mea este dacă mama poate sa îmi facă mie acum acte de vânzare cumpărare pe casa pe care o deține? Multumesc anticipat
In cazul in care mama dvs. este in curs de executare silita pentru un imprumut CAR, este posibil ca bunurile sale, inclusiv casa, sa fie vizate in acest proces. In acest caz, ea nu ar putea sa va vanda casa pana cand procesul de executare silita nu este finalizat. Este recomandat sa consultati un avocat pentru a va da mai multe detalii si pentru a va asista in acest proces.
Nu este o rezolvare să vă doneze casa, deoarece creditorul poate cere anularea actului de donație, deoarece donația nu-i este opozabilă, îl prejudiciază.
De contract de V/C nu poate fi vorba, că n-aveți bani să plătiți valoarea imobilului.
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Singura solutie e sa vanda unui tert si sa scoată banii cat inca nu e executata silit.
Sa dea in judecata pe cel pe care l-a girat pr plata in caz ca va plati in locul lui.