avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Incetarea Contractului de munca in timpul Concediului ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Incetarea Contractului de munca in timpul Concediului de crestere copil

Am un copil de 1 an si 2 luni , concediul de crestrere copil se termina pe 30 oct 2010. Tocmai am primit , pentru semnare , de la firma la care sunt angajata , o decizie in care sunt anuntata ca incepand cu data de 04.02.2010 imi inceteaza Contractul indiv de munca incheiat cu societatea , in baza art 65 Codul Muncii, deoarece societatea isi inceteaza activitatea datorita dificultatilor financiare ( din cate am inteles o parte a activitatii, firma neinchizandu-se in totalitate) ).
Ce am de facut ? Din cate stiu nu au voie sa ma concedieze pe perioada acestui concediu si nici in primele 6 luni dupa terminarea acestuia decat daca firma se desfiinteaza , lucru care nu se intampla acum .
Astept cu nerabdare un sfat .
AMP
Cel mai recent răspuns: anamariap , utilizator 14:57, 27 Ianuarie 2010
Multumesc pentru raspunsuri.I-am anuntat ca nu semnez nimic.Vor sa se mai documenteza si vedem ce va urma. Ref la activitatea firmei , intr-adevar va fi partiala , daca pot spune asa ...
O zi buna!
Ultima modificare: Miercuri, 27 Ianuarie 2010
anamariap, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de risc maternal/lichidare firma ianliana ianliana Buna ziua am o nelamurire: ce se intampla cu salariata aflata in concediu de risc maternal in cazul in care firma isi inceteaza activitatea? (vezi toată discuția)
Terminare concediu de crestere copil gina_maria gina_maria Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la cateva intrebari, si anume: - sunt in concediu crestere copil pentru 1 an de zile; acesta se incheie cand ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului individual de munca rodica_rdc rodica_rdc Buna ziua,tocmai am primit o decizie de incetare a contractului individual de munca si nu prea sunt in clar daca e legala sau nu.Mentionez ca momentan sunt in ... (vezi toată discuția)