avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cont virtual si masa succesorala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cont virtual si masa succesorala

Buna ziua!
Cum se poate verifica un cont bitcoin/monede virtuale sau care este procedura prin care se poate include acesta in masa succesorala? Fratele meu a decedat acum un an, are un card pentru monedele virtuale, stiu ca avea o suma dar nu cunosc cum poate fi accesat, nu avem pin sau alte coduri.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Sophia1975 , utilizator 22:34, 26 Ianuarie 2023
deschideti succesiunea si solicitati prin notar informatii si acces la "soldul" contului la firma care administreaza aceste active. daca aceasta nu raspunde, puteti obtine acest lucru pe cale judecatoreasca. acest proces ar putea fi incetinit de posibilitatea ca firma respectiva sa nu fie persoana juridica romana si sa nu coopereze.
Multumesc pentru raspuns, foarte util!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez legal ? vioricaiulia vioricaiulia Sint singurul mostenitor a unui apartament, alaturi de fratele meu, in urma decesului unei matusi. Tergiverseaza succesiunea si nu stiu de ... (vezi toată discuția)
La 20 de ani de la deces; acum la succesiune vine si alt mostenitor? Balaurul Balaurul Apoi as avea nevoie de o consultatie (daca credeti ca exista o solutie in urmatoarea problema succesorala ...poate dupa noul Cod Civil....); pe scurt: ... (vezi toată discuția)
Succesiune mihaelaciocarlan mihaelaciocarlan buna ziua. fratele a decedat (nu are descendenti,parintii decedati ),iar eu doresc deschiderea succesiunii. cumnata mea a scos in 10 minute de la deces banii ... (vezi toată discuția)