avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua,am 2 ani de cind incerc sa ma judec pe un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua,am 2 ani de cind incerc sa ma judec pe un contract ...

Buna ziua,am 2 ani de cind incerc sa ma judec pe un contract de munca facut fara stirea mea,nu exista semntaura mea pe acest contract,dosarul meu este stagnat la politie,se pare ca mi se pun bete in roate!Intrebarea mea este,,se poate prescrie cazul,,se pare ca asta se urmareste!Am facut sesizari la itm la comandant etc.mi-am luat si avocat!Este normal sa dureze asa mult..?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:54, 25 Ianuarie 2023
Nu este normal.
Sa se intereseze avocatul si sa urgenteze daca l-ati platit si pentru urgentare.
Depinde cum v-ati inteles.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politia locala abuz serviciu. help Leonard999 Leonard999 Acum 1-2 saptamana am fost oprit de politia locala in parc. Motivul, viteza prea mare in parc cu bicicleta. Asistentul m-a asigurat ca este avertisment, mi-a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am avut un proces penal de anul trecut din februarie, ... Mihaela faur Mihaela faur Bună ziua am avut un proces penal de anul trecut din februarie, dea ea în noiembrie a plecat dosaru de la politie la parchet, în 3 ianuarie ma sunat iar de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, acum o luna de zile mi-am anuntat sefa ca sunt insarcinata, ... FlorentinaCr FlorentinaCr Buna ziua,acum o luna de zile mi-am anuntat sefa ca subt insarcinata, astazi ma anuntat ca o sa sisteze activitatea magazinului pe o scurta perioada (renovare) ... (vezi toată discuția)