avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisia de la locul de munca prin incetarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisia de la locul de munca prin incetarea proiectului. Buna ...

Demisia de la locul de munca prin incetarea proiectului.
Buna ziua. Va rog un raspuns la aceasta temere a mea..
In urma cu 2 saptamani am fost anuntata ca se intrerupe contractul de munca nu din vina mea si a echipei si va trebui sa semnez un acord in care mi se vor da 7 salarii compensatorii sau poate un alt post in cadrul companiei.
Dupa 2 sapt.doamna de la HR, la cererea mea ( pt ca nu mai dadeau niciun semn), m-a pus sa semnez acordul partilor unde erau mentionate si salariile compensatorii si separat de aceasta, m-a pus sa semnez demisia cu acordul partilor.
Este in regula chiar daca nu aveam de gand sa demisionez? Mai pot primi salariile compensatorii?
Ar trebui sa fac vreo cerere in care sa spun ca demisia nu mi-a apartinut?
Multumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:25, 26 Ianuarie 2023
Aveti un exemplar de pe actele semnate? ar trebui sa postati clauza de acordare a salariilor si cum suna acea cerere, intrucat demisie cu acordul partilor nu exista in Codul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca Alexandru.1983 Alexandru.1983 Bună ziua, Anul trecut am fost angajat într-o companie sa inlocuiesc o angajată care a intrat în concediu creștere copil.La interviu mi s-a comunicat ... (vezi toată discuția)
Va rog un raspuns urgent...incetare cim nionut1976 nionut1976 Va salut. Scriu acest subiect ptr a primi cateva lamuriri cu privire la pasii facuti de mine pentru a obtine incetarea CIM cu acordul partilor. Pot incepe cu ... (vezi toată discuția)
Primesc compensatii daca am 3 luni la actualul loc de munca? alexiastoican alexiastoican Buna. Lucrez de 3 luni la actualul loc de munca si, in contextul in care se fac disponibilizari in firma, mi s-a cerut demisia. Acum..intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)