avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna,am 2 ani cu supraveghere , Este vreo modalitate ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna,am 2 ani cu supraveghere , Este vreo modalitate sa plec ...

Buna,am 2 ani cu supraveghere , Este vreo modalitate sa plec din țară in Anglia la munca ,am rezidenta si vreau sa ma intorc la munca.Exista vre o modalitate?
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 14:40, 26 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti dar va trebui sa anuntati consilierul de probatiune cu privire la mutarea dv in alta tara si schimbarea locului de munca.Vi se vor da indrumari si detalii de la camera de probatiune cu privire la continuarea supravegherii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii serviciul probatiune ContSters100701 ContSters100701 Buna ziua.Sunt luata in evidenta serviciului de probatiune, unde trebuie sa ma prezint la fiecare doua luni. Problema este ca imi doresc sa plec in afara ... (vezi toată discuția)
2 ani de probațiune. pot pleca la muncă în afara țării? bogdan8126 bogdan8126 Anul acesta la inceput am luat 8 luni cu suspendare prin hotarare definitiva,8 luni cu suspendare si 60 de zile in folosul comunitatii daca sanatatea imi ... (vezi toată discuția)
2 intrebari vis-a-vis de o hotarare definitiva de suspendare a pedepsei cu supraveghere sigina sigina Buna ziua. Am urmatoarele 2 intrebari si va rog sa imi dati o mana de ajutor daca este posibil. Este vorba de o hotarare definitiva a curtii de apel bucuresti ... (vezi toată discuția)