avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... \"Trafic international\" - anxietate, intrebari Buna ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

"Trafic international" - anxietate, intrebari Buna ziua dragi ...

"Trafic international" - anxietate, intrebari

Buna ziua dragi avocati si useri!

In urma cu doua saptamani am comandat un gram de mefedrona de pe deepweb fiind intr-un episod maniacal. Ulterior, nu am mai dorit acest pachet. Nu am stiut ca se expediaza cu urmarire (am aflat ulterior de pe site) si deja am primit al doilea aviz sa ma duc sa il ridic.

Ma aflu in vreun pericol penal daca nu fac asta? Imi e teama ca dupa cele 10 zile il vor desface si vor vedea continutul. Din ce am discutat cu un lucrator al postei, dupa 10 zile se intorc la expeditor (avand in vedere ca nu a pus adresa, teoretic se tine in depozit 2 ani dupa care se distruge)

ce parere aveti?
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 15:35, 26 Ianuarie 2023
Atat timp cat nu ati intrat in posesia substantei interzise si nu se afla asupra dumneavoastra, nici nu ati consumat produsul comandat, nu e problema. Oricum, oricine poate face astfel de comenzi pe internet cu destinatie fictiva si cu subtituire de persoana/ furt de identitate.
Ultima modificare: Joi, 26 Ianuarie 2023
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este ilegal? nicky.qo nicky.qo Buna ziua. Am intampinat o situatie si nu stiu daca este ilegal sau nu, ceea ce am facut si daca da, ce consecinte poate avea actiunea mea. Am comandat ... (vezi toată discuția)
Factura si chitanta persoana fizica previas previas O persoana juridica poate emite factura si chitanta catre o persoana fizica?Mentionez ca societatea efectueaza prestari servicii (lucrari constructii) pe baza ... (vezi toată discuția)
Teapa cumparaturi online cristi8 cristi8 Va scriu aici pentru ca ieri am luat o teapa pe [SITE]. Am licitat pentru un laptop. Am vorbit cu vanzatorul la telefon si prin mail-uri, mi-a oferit mai multe ... (vezi toată discuția)