Am fost citat ca martor intr un dosar penal al unui tovaras iar fiind sub influenta substantelor halucinogene am sunat politistul la nr de pe citatie si l am injurat si amenintat cu "las ca iti dau eu tie"
Mentionez ca daca voi fi vreodata dus fortat la declaratii, voi da din start declaratie falsa pentru a-mi proteja prietenul din copilarie.
Ce as putea pati in acest caz?
Stima, multumesc
Sunt 2 situatii distincte aspectul ca sunteti citat ca martor si a doua situatie cand atia dresat injurii si amenintari politistului-caz in care nu ati preczat eventuale masuri dispuse impotriva dv
Daca intentionati sa dati declaratii false in fata instantei de judecata va asumati responsabilitatea sa suportati consecintele legale pentru savarisrea infractiunii de declaratie mincinoasa
Marturie mincinoasa
Rmg99
Buna ziua, am facut o plangere unuia pentru Injurii si amenintari cu acte de violente, domnul politist mi-a spus ca e contraventie, nimic penal, ala a declarat ... (vezi toată discuția)
Declaratie politie.
chris_d
Buna ziua.
Ce mi se poate intampla daca sesizez organele de urmarire penala in legatura cu faptul ca o declaratie a mea data la politie ar fi putut fi ... (vezi toată discuția)