avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... alocatie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

alocatie

cum poate cumnata mea beneficia de alocatie in tara deoarece are o fetita de un an si jumatate nascuta in Spania si nu a luat nici un ban de nicaieri. care ar fi pasii de urmat? multumesc.
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 06:02, 23 Ianuarie 2010
Fiti mai explicita...unde este copilul?Unde este mama?Cat timp a lucrat mama inainte de nastere?Unde?Ce asigurari a avut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul de nastere in spania Vasilica-Irina Vasilica-Irina sunt insarcinata si locuiesc in spania as vrea sa stiu eu nasc in spania mi se face in in spania certificatul copilului sau trebuie sa merg in tara sa ii fac ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil pukkaa pukkaa Buna seara. Vreau sa va prezint problema mea si apoi sa a cer sfatul. Am născut anul trecut o fetița in Spania. Eu locuiesc acolo împreuna cu ea si cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizație copil Lazau Mirela Lazau Mirela Înainteze a naște am avut 3 ani vechime neîntrerupt în cartea de muncă din care 1 an jumate am cotizat ca persoană fizică la casa de pensii După ... (vezi toată discuția)