avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Un bon cu valoare mai mica de 100 lei poate fi ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Un bon cu valoare mai mica de 100 lei poate fi decontat?

Buna dimineata,
un bon cu valoare mai mica de 100 lei poate fi decontat daca nu are trecut cif sau cui?
multumesc
Ultima modificare: Vineri, 27 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: elisa17 , utilizator 08:44, 3 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie să conțină toate datele de identificare a firmei , deci nu .
Exista o modalitate de a justifica cheltuieli mai mici, gen pixuri, coli de scris, etc, de exemplu, daca magazinul respectiv nu scrie CIF pe bon? Eu sunt profesie liberala si am astfel de cheltuieli mici frecvent. Multumesc
Ultima modificare: Marți, 3 Octombrie 2023
elisa17, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bon fiscal si factura? liveomars liveomars Buna ziua, 1.La un PF-profesie liberala pe cheltuieli trec bonurile fiscale stampilate pe spate sau imi trebuie si factura atasata la bonuri? 2.Exista o ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa contina cif-ul pentru traducatori daianao daianao Buna ziua, Sunt traducator autorizat de MJ si am primit CIF-ul de la Administratia financiara in care scrie pur si simplu PERSOANA FIZICA, numele meu, ... (vezi toată discuția)
Bonuri fiscale la asociatiile de proprietari GRAI GRAI este obligatoriu de a se trece cif-ul asociatiei de proprietari pe bonurile fiscale in urma achizitionarii de materiale in lipsa unei facturi? si daca \\"nu\\" ... (vezi toată discuția)