avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Promovare in functie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Promovare in functie

Buna ziua, pot fi promovat in functia de consiler superior in serviciu daca sunt o persoana cu dizabilitate accentuat aflata in concediu medical mai mult de o luna , atat timp cat contractul meu de munca a fost suspendat ? Multumesc !
Ultima modificare: Vineri, 27 Ianuarie 2023
asu_mani, utilizator
Cel mai recent răspuns: asu_mani , utilizator 14:41, 27 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un bugetar aflat în concediu medical anul acesta fiind și persoane ... frunzaverona@yahoo.com frunzaverona@yahoo.com Un bugetar aflat în concediu medical anul acesta fiind și persoane cu dizabilități are dreptul la tichete de vacanță.? Anul acesta a beneficiat de 25 ... (vezi toată discuția)
sef serviciu in ccc Anakina35 Anakina35 Buna ziua, Poate fi promovat in functia de sef serviciu o perosoana aflata in concediu de crestere a copilului , atat timp cat contractul sau de munca este ... (vezi toată discuția)
Functionar public - demisie cu preaviz lydy lydy Buna ziua, 1) Sunt functionar public, mi am dat demisia sunt in preaviz.de 30 zile, am probleme de sanatate, as dori sa stiu daca este posibil sa iau ... (vezi toată discuția)