sal...am shi yo o problema....astazi m`a prins politia cu un cutit model "buterfly" la mine shi mi`au facut cazier......Acest cazier dispare dupa un anumit timp sau il voi avea toata viata,ma v`a afecta p viitor k am aceasta fapta la cazier????
Pana la solutionarea problemei(efectuarea de cercetari si hotarare a instantei de judecata defintiva si irevocabila.) nu aveti niciun cazier.
Vi s-au luat datele,ati fost fotografiat si amprentat pentru luarea in evidenta.
Cazier veti avea numai daca veti primi o condamnare penala definitiva si irevocabila pentru fapta.
:offtopic:@dada001...ati mai postat subiectul o data pe acest forum( raspunsurile primite nu v-au lamurit? mergeti la cabinetul unui avocat daca este asa) , chiar daca acum v-ati creat un cont nou de utilizator.Daca nu stiati, este contrar regulamentului sa deschideti mai multe topicuri cu acelasi subiect. Este de asemenea nepermis sa va creati mai multe conturi. Nici scrierea de tipul celei folosite de dvs. nu este permisa. Va sfatuiesc sa acordati mai mult respect consultantilor care v-au raspuns si sa scrieti romaneste.
@ r. gabi, userul a gasit briceagul in apropierea salii polivalente.