avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cerere catre Procuratura
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cerere catre Procuratura

Buna ziua, In luna iunie 2022 am trimis (in format fizic) la Parchet o cerere in care solicitam sa mi se comunice daca numele meu apare sau nu intr-un document pe care il detinea procuratura. Am primit doar un numar de inregistrare si atat. Mentionez ca am trecut toate datele de identificare. Ce pot face in cazul acesta (faptul ca nu am primit raspuns)?
Trebuie facuta o alta solicitare (plangere/sesizare)? Multumesc

Cel mai recent răspuns: M_7777 , utilizator 10:25, 30 Ianuarie 2023
Pentru raspuns concret solicitati audienta la prim procurorul unitatii ministerului public
Multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala "pierduta" KLTM KLTM Am trimis scrisoare cu valoarea declarata si nota de inventar o plangere penala la parchet. Din luna martie 2016 am trimis, am primit si confirmarea primirii, ... (vezi toată discuția)
Contestatie rezolutie procuror de nup Nina1 Nina1 Am formulat plangere penala pentru infractiune de fals,uz de fals si furt intre soti.In urma deschiderii actiunii de divort si partaj fostul sot nu a introdus ... (vezi toată discuția)
Termen solutionare dosar la procuratura zooropa zooropa Buna ziua in urma cu aproape 1 an am fost implicat intr-un accident rutier cu vatamarea unei persoane. Dupa cateva luni Politia a trimis dosarul la parchet ... (vezi toată discuția)