avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Debranșare garaj de la bloc cu centrala proprie de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Debranșare garaj de la bloc cu centrala proprie de bloc

Bună ziua,
Locuiesc într-un bloc cu 4 etaje și garaje la subsol cu centrala proprie de bloc. Aș dori sa debransez caloriferul din garaj pentru că este un cost suplimentar care pentru mine contează și nu se justifică din punctul meu de vedere. Mă puteți ajuta, va rog, cu informații în acest sens. Cum se poate proceda, cui ar trebui să mă adresez, exista vreo lege care stipulează aceasta facilitate?
Va mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 16:04, 29 Ianuarie 2023
Pe asta de unde ați scos-o?
Nu va trebuie asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sigilare calorifer nclt_s nclt_s Buna ziua, va deranjez cu o intrebare poate banala pentru Dvs., dar destul de serioasa pentru mine. Am o agentie de turism in Pitesti, si am o problema cu ... (vezi toată discuția)
Debransare radet bucuresti macmac macmac Suntem asociatie de scara. Avem contorizare pe scara la apa calda si caldura. Prin aceasta RADET spune ca obligatiile sale privind inlocuiri sau reparatii ... (vezi toată discuția)
Probleme asociatie debransare si instalare centrala termica pe gaz poki poki Buna ziua! Am cumparat un apartament vechi care este bransat la sistemul comun de incalzire si deoarece doresc sa-l renovez as dori sa montez si centrala ... (vezi toată discuția)