avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună. Eu,ca cetățean,am dreptul să blochez in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună. Eu,ca cetățean,am dreptul să blochez in trafic un infractor ...

Bună.
Eu,ca cetățean,am dreptul să blochez in trafic un infractor care conduce fara permis o mașină neînmatriculata,iar apoi sa chem poliția??
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:58, 29 Ianuarie 2023
Nu aveti acest drept. Sunati la 112.
Dv ca persoana fizica nu detineti autoritatea si competenta sa dispuneti blocarea in trafic
Calitatea de infractor este dispusa de catre autoritatile competente
In cazl in care sesizati in trafic evenimente,savarsirea de fapte prevazute de lege,sesizati oficial autoritatile competente care urmeaza sa dispuna masuri legale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere masina radiata si numere false Kentanos Kentanos Am cumparat o masina \"mai in graba\" fara sa verific actele prea bine , nu ca as fi priceput limba oricum. Am incheiat un contract de vanzare-cumparare. Am ... (vezi toată discuția)
Parcare subterana ocupata fiordul fiordul Cineva mi-a ocupat locul de parcare subteran intr-o parcare rezidentiala subterana. Am acte pe acel loc. Si-a demontat si numerele de inmatriculare deci nu pot ... (vezi toată discuția)
Sunt aduse mașini din strainatate cu numere roșii, neînmatriculate, ... Atacant Atacant Sunt aduse mașini din strainatate cu numere roșii, neînmatriculate, și lăsate pe proprietatea blocului în parcari, sunt mașini pentru vânzare. Cei care ... (vezi toată discuția)