avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua . Dosar depus pentru chemarea in judecată a ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua . Dosar depus pentru chemarea in judecată a Finanțelor ...

Buna ziua . Dosar depus pentru chemarea in judecată a Finanțelor Publice Arges in 6.10.2022,cauțiune plătită in dec 2022 și nici pana astăzi 29.01.2023 nu avem cel puțin un termen de judecată . Unde ma pot adresa pentru urgentarea acestor demersuri ???Deja mi se pare strigător la cer . Cont blocat … popriri active 5 … dintre care doua nu se regăsesc in fisa plătitorului …toate 5 popririle sunt abuzive … Mulțumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:39, 30 Ianuarie 2023
Desi in teorie astfel de cereri ar trebui sa se judece cu celeritate în realitate se întâmplă frecvent astfel de situații...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare executare silita admisa luminutza luminutza In urma unei executari silite, prin care executorul judecatoresc a infiintat poprire asupra drepturilor salariale si a blocat conturile de diponibilitati ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare cristina2011u cristina2011u buna ziua, am depus o cerer de contestatie la executare cont de bani, mi-au dat revizuire peste 5 zile , am de depus o cautiune de 2500euro si am contul ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu in timpul judecarii recursului re.ne. re.ne. Buna ziua, as vrea sa ma ajutati si pe mine intr-o problema: mama mea are un proces de contestatie la executare (un credit luat de la un IFN, cu comisioane ... (vezi toată discuția)