avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua. O persoană îmi adresează injurii pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua. O persoană îmi adresează injurii pe Facebook in ...

Bună ziua. O persoană îmi adresează injurii pe Facebook in mod public. Întrebarea mea este următoarea:. Ce șanse am să câștig dacă o dau in judecata? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:54, 29 Ianuarie 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
100%
Dacă contul respectiv nu este fals și
reusiti sa identificați persoana respectiva,nume domiciliu puteți formula cu sanse de castig o acțiune civila solicitând daune morale.Daca e un cont fals ,,daca nu aveti
informatii pt identificare e mult mai complicat,practic șansele de a o identifica după IP sunt minime,autoritățile competente având alte priorități..
Ultima modificare: Duminică, 29 Ianuarie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Teoretic aveti sanse
Depinde mult strategia de aparare a partii reclamate sa nu invoce ca a fost provocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Internet dcozmaaa dcozmaaa daca sunt insultat de o persoana pe facebook, dar contul persoanei este fals, anonim, fara date personale, apoi acel cont este sters, cum pot actiona pt a il ... (vezi toată discuția)
Buna seara cum pot proceda sa dau o persoana in judecată sau ... Arys12 Arys12 Buna seara cum pot proceda sa dau o persoana in judecată sau plângere pt calomnie ? Postează pe rețelele de socializare mesaje ca eu ma prostituez ca ... (vezi toată discuția)
Cineva pretinde ca sunt eu pe facebook lupas_camelia lupas_camelia Buna ziua, De ceva timp cineva creeaza conturi cu numele meu pe Facebook si trece la informatii lucruri care nu sunt adevarate si care aduc prejudicii ... (vezi toată discuția)