avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Pentru eliberarea primului buletin ( 14 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Pentru eliberarea primului buletin ( 14 ani), daca ...

Buna ziua!
Pentru eliberarea primului buletin ( 14 ani), daca minorul este, prin hotarare judecatoreazca, incredintat mamei si locuieste cu aceasta, mai e nevoie de ceva din partea tatalui? Adica procura, prezenta, semnatura,etc?
Cel mai recent răspuns: patrichivaleria , utilizator 17:36, 30 Ianuarie 2023
nu
Gi- jane2, multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutati-ma urgent cu un raspuns - carte de identitate la 14 ani alexaalexandra alexaalexandra Buna ziua am si eu o mare problema...in urma divortului de sotul meu fiul nostru cu toate ca mi-a fost incredintat mie de bunavoie s-a mutat la tatal lui(dar ... (vezi toată discuția)
As vrea sa stiu daca... (pasaport si iesire din tara minor) bianca1986 bianca1986 Buna seara,ma numesc Bianca si as dori daca se poate un raspuns de la cineva in cunostiinta de cauza.Sunt divortata si am un copil de 7 ani,in urma divortului ... (vezi toată discuția)
Procura pentru minor - vacanta in strainatate stefan marius stefan marius Buna ziua ! Am citit cu atenție postările făcute pe tema procurilor necesare călătoriei în străinătate. Am si eu un caz asemănător... Mama mea ... (vezi toată discuția)