avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am un angajat care s-a angajat de 1 lună dupa care ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am un angajat care s-a angajat de 1 lună dupa care ...

Buna ziua. Am un angajat care s-a angajat de 1 lună dupa care a avut un concediu medical. Are stagiu de cotizare de la vechiul loc de munca dar mai lucreaza si part time. Part time lucreaza doar de cand s-a angajat la noi, deci pentru Cim part time nu are stagiu de cotizare. Pentru concediu medical unde lucreaza part time, poate sa se folosesca de stagiul de cotizare de la vechiul loc de muncă?
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Februarie 2023
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 19:54, 9 Februarie 2023
Da, poate prezenta adeverinta de la fostul angajator cu nr. de zile lucrate si veniturile brute realizate in ultimele 6 luni la acel angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul la cm plătit Ferenczagnes Ferenczagnes Bună ziua Am apucat sa lucrez două zile la noul loc de muncă, a treia zi am ajuns de urgență la spital. Oare e normal să nu-mi plătească cm (vezi toată discuția)
Concedii medicale 2018 madalinagabriel madalinagabriel Buna ziua,as dori sa stiu care e stagiu minim de cotizare pentru ca angajatorul sa-mi plateasca concediu medical.M-am angajat in august,iar in ianuarie am avut ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu concediu medical ionp ionp buna ziua! am nevoie de o informatie concreta; in ultimii ani am lucrat la o firma-part time. de la 1 septembrie 2010 m-am angajat si ca profesor (deci ... (vezi toată discuția)