avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Locuință primită prin transfer de muncă
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Locuință primită prin transfer de muncă

Bună ziua! Mă numesc Adrian.
În anul 1982, tatăl meu lucra la o întreprindere de stat in jud. Bv. Ulterior, din interes de serviciu, a fost transferat in alt județ, cu un oarece articol 11 a., unde a primit o locuință cu chirie, pe care, încă o locuiește. Recent, am depus o cerere de cumpărare a locuinței, iar cei de la primărie au evaluato la prețul pieței actuale, fără sa țină cont de prețul cu care s-au înțeles atunci când a primit locuința sau de vre-o clauză a faptului ca a primit-o din interes de serviciu sau de faptul ca a plătit chirie de atâția ani. Va rog, sa imi spuneți, dacă poate beneficia de vreun drept care sa ne fie favorabil in a cumpăra locuința (garsonieră) cu un pret mai mic decât prețul pieței actuale. Va mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 30 Ianuarie 2023
01121918, utilizator
Cel mai recent răspuns: 01121918 , utilizator 16:01, 30 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta de serviciu paulacristina23 paulacristina23 Buna ziua ma numesc Cristina si sunt din judetul iasi si de cateva zile ma confront cu o problema destul de acuta.De aproximativ 2ani locuiesc intr-o locuinta ... (vezi toată discuția)
Locuim cu chirie intr-o garsoniera si vor sa ne evacueze elena1984 elena1984 buna seara locuim intr-o garsoniera cu chirie de aprox 10 ani. aceasta garsoniera a apartinut unei institutii de stat care ulterior s-a privatizat, timp de ani ... (vezi toată discuția)
Legea nr 244/2011 cucuana cucuana Buna ziua , Intrebarea mea este :in ce masura se pot evalua locuintele anl (chirie casa ) in functie de zona si pretul pietei . De exemplu :in momentul de ... (vezi toată discuția)