avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Va rog mult spuneti-mi daca cineva a luat dividende ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Va rog mult spuneti-mi daca cineva a luat dividende peste plafonul ...

Va rog mult spuneti-mi daca cineva a luat dividende peste plafonul de 12 sal dar este si salariat trebuie sa declare in declaratia unica si sa plateasca cass pt dividende? multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 19:55, 30 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
da este obligatoriu CASS chiar daca e si salariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass pentru venitul din dividende tampau gabriela tampau gabriela Buna ziua ! O firma repartizeaza si plateste dividende in suma bruta de 20000 asociatului unic . Acesta nu este salariat . Trebuie sa plateasca CASS 10% la ... (vezi toată discuția)
Vreau sa am asigurare de sanatate in srl fara angajati catalin_utilizator67 catalin_utilizator67 Buna ziua Vreau sa deschid un SRL fara angajati, dar vreau sa am asigurare de santate? Cum procedez in acesta directie? In principiu, estimez ca o sa ... (vezi toată discuția)
Plata cass la dividende eda_68 eda_68 Buna ziua Am o situatie: doi asociati vor sa-si ridice dividende (sunt peste 22800 lei) Asociatul 1 are in 2017 declarate venituri din act. independente in ... (vezi toată discuția)