avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Am imputernicit-o pe sora mea prin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Am imputernicit-o pe sora mea prin procură notarială ...

Bună ziua.
Am imputernicit-o pe sora mea prin procură notarială sa mă reprezinte atât la succesiune cât și la vânzarea bunurilor (terenurilor) moștenite.
Acum, după ce a vândut terenul, sora mea refuză să îmi dea banii pe partea cuvenită mie, deși dețin certificat de moștenitor și am și actele de la cadastru pe suprafațele respective.
De la vânzare nu au trecut 30 zile.
CE AS PUTEA FACE?
MULȚUMESC ANTICIPAT!
Cu stimă, George Daniel M.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 18:03, 30 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, notificati-o prin avocat cu privire la plata pretului vanzarii si ulterior, daca nu se conformeaza, formulati impotriva dansei cerere de chemare in judecata urmand sa fie obligata sa va plateasca si cheltuielile ocazionate de proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate imputernicire zahioan zahioan Buna ziua. Doresc o informare despre urmatoarea situatie in care ma aflu: Impreuna cu sora mea am mostenit din partea unuia din parinti o suprafata de teren. ... (vezi toată discuția)
Lamurire amk1243 amk1243 Buna ziua, In 2009, o persoana in varsta de peste 80 de ani a imputernicit prin procura notariala o persoana din comuna unde se afla terenul mostenit , pentru ... (vezi toată discuția)
Am facut o procura sorei mele pentru dezbatere succesorala prin ... Alina Avila Alina Avila Am facut o procura sorei mele pentru dezbatere succesorala prin care se mentioneaza acceptarea mostenirii ,iar aceasta a vandut imobilul cu acea procura si nu ... (vezi toată discuția)