avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces cu 2 parati care sunt in viata si 2 decedati ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces cu 2 parati care sunt in viata si 2 decedati anterior ...

Proces cu 2 parati care sunt in viata si 2 decedati anterior procesului.Inlta Curte zice ca se poate face introducerea mostenitorilor ,cu modificarea actiunii pana la momentul din procedura .Nu stiu care este acel moment.Care este momentul pana la care se pot introduce in proces mostenitorii unui parat antedecedat
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 08:35, 31 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Reclamantul poate să își modifice acțiunea/cererea de chemare în judecată în condițiile art. 204 C. proc. civ. - numai până la primul termen la care a fost legal citat.
Peste acest termen, modificarea poate avea loc numai cu acordul expres al tuturor părților. (art.204 alin. 3).
Ultima modificare: Marți, 31 Ianuarie 2023
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare va rog un raspuns adecvat referitor si la speta iccj ... bodisin bodisin Intrebare va rog un raspuns adecvat referitor si la speta iccj =care este momentul pana la care se face modificarea cererii de chemare in judecata si ... (vezi toată discuția)
De câte ori se poate modifica o cerere de chemare în judecată, și până când se poate modifica acțiunea? oanaportar oanaportar Va rog sa ma ajutati cu un raspuns privind urmatoarea situatie: - colega mea de birou are un proces - inainte de primul termen /25.05.2018, colega a ... (vezi toată discuția)
Completare cerere de chemare in judecata nyusziful nyusziful Buna ziua, imi puteti spune daca se mai poate face ceva in aceasta situatie: s-a formulat cerere de chemare in judecata. A fost depusa, s-au citat partile. Din ... (vezi toată discuția)