avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Lucrez la un spital de stat la bucuresti,si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Lucrez la un spital de stat la bucuresti,si as vrea ...

Buna ziua!
Lucrez la un spital de stat la bucuresti,si as vrea sa ma transfer mai aproape de casa-Gaesti...Locuri sunt la spital aici la Gaesti,doar ca ma plimba dintr.o parte in alta fara niciun raspuns,gen ca nu se poate.As vrea sa stiu care e procedura legala si ce am de facut in situatia asta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:24, 1 Februarie 2023
Despre ce transfer este vorba, la cerere sau în interesul serviciului?
La cerere
In lege se mentioneaza ca va trebuie acordul conducatorilor celor doua institutii.

Procedura operationala o gasiti in cadrul fiecarei institutii .. mergeti la serviciul de resurse umane si solicitati sa va dea o copie sa vedeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer medic intre doua spitale IPetre IPetre Buna ziua. Sunt medic cu contract pe perioada nedeterminata la un spital. Doresc transferul la un alt spital unde exita post disponibil si am fost asigurat ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, m-am angajat de curand (2 saptamani) intr-un spital ... Ion88 Ion88 Buna ziua, M-am angajat de curand (2 saptamani) intr-un spital orasenesc ca si referent resurse umane.Nu imi place si as vrea sa imi iau transferul la un ... (vezi toată discuția)
Proceduri operationale carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! La ce se refera \" procedurile operationale \" pt. resurse umane ? Nu auzisem de ele pana acum, nu stiu nici cand au aparut ..... Daca se ... (vezi toată discuția)