avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua . Lucrez ca AG securitate într un magazin ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua . Lucrez ca AG securitate într un magazin și i cursul ...

Bună ziua . Lucrez ca AG securitate într un magazin și i cursul zilei de ieri am fost înjurat, amenințat, și lovit de o persoana de etnie . Am sunat la politie și am fost întrebat dacă persoana mai este acolo răspunsul fiind negativ iar doamna dispecer mi a recomandat sa vin a doua zii la politie pentru o plângere penala. Ca dovada nu am decât 10 secunde în care sunt amenințat fără sa se vadă fata și camerele din unitate . Sunt suficiente dovezi ? Dacă fac plangere penala e posibil sa câștig? Menționez ca e o persoana care ma agresează de .ai mult timp.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:00, 31 Ianuarie 2023
Daca va tot hartuieste în mod repetat ar fi indicat sa depuneți plângere penală la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Metode de raspuns ale medicului la agresiune FAntonescu FAntonescu Aveam o serie de nelamuriri despre modalitatile in care un medic (eu sunt medic) sau o asistenta se pot apara activ impotriva agresiunilor si abuzurilor (mai ... (vezi toată discuția)
Hartuire elenapupu elenapupu buna ziua tuturor! ma numesc elena si de vreo 2 luni am o problema cu o persoana, ma hartuieste zilnic, dar nu fizic, mesaje de amenintare si jigniri, apeluri ... (vezi toată discuția)
Plângere pentru agresiune și amenințări Florina floarea11 Florina floarea11 Un fost iubit din trecut mā agreseazā chiar in mijlocul strāzi a tras de mine mā urmārește mereu . il amenițā pe iubitu meu actual ne iese in fata ... (vezi toată discuția)