avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua!Avem cardpt rechizite ,primit in decembrie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua!Avem cardpt rechizite ,primit in decembrie la inceputul ...

Buna ziua!Avem cardpt rechizite ,primit in decembrie la inceputul lunii,si nu s a incarcat nici pana azi....Se mai dau oare cei 500lei la cei care au dreptul si nu li s au dat pana acum?stie cineva ?Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 17:56, 31 Ianuarie 2023
Buna seara!
Cardurile vor fi incarcate pana cel tarziu in luna februarie.Deci,in februarie ar trebui sa va intre banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna oare cand se incarca cardurile pentru nou nascut îl am ... Ghighim Ghighim Buna oare cand se incarca cardurile pentru nou nascut îl am din 3 decembrie 2024 și nu este nici în zi de azi încărcat am sunat peste tot și nu răspunde ... (vezi toată discuția)
Decizie pensie 1976 lei ., din data de 08.08.2024. data intrare ... daniel cucu daniel cucu Decizie pensie 1976 lei ., din data de 08.08.2024. Data intrare in drepturi-18.06.2024. Cand primesc CARD -250lei ( la 2 luni ) si pentru ce transe va fi ... (vezi toată discuția)
Martor in dosar penal Ligia12345 Ligia12345 Buna ziua As avea o intrebare. Daca spre exemplu vei fi citat ca martor intr-un dosar penal, si persoana inculpata care sta in arest preventiv a avut ... (vezi toată discuția)