avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna oare cand se incarca cardurile pentru nou nascut ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna oare cand se incarca cardurile pentru nou nascut îl am ...

Buna oare cand se incarca cardurile pentru nou nascut îl am din 3 decembrie 2024 și nu este nici în zi de azi încărcat am sunat peste tot și nu răspunde nimeni nici cei de la ajps ma tr sa sun la pluxxe și ăștia ma tr sa sun la ministerul investițiilor și proiectelor europene dacă știe cineva va rog să-mi ziceți

Alte discuții în legătură

Buna ziua!avem cardpt rechizite ,primit in decembrie la inceputul ... AnimorAiram AnimorAiram Buna ziua!Avem cardpt rechizite ,primit in decembrie la inceputul lunii,si nu s a incarcat nici pana azi....Se mai dau oare cei 500lei la cei care au dreptul ... (vezi toată discuția)
Daca nimeni la ministerul investițiilor europene nu răspunde ... Caraci Caraci Daca nimeni la Ministerul Investițiilor Europene nu răspunde la cele două telefoane și cardul social de 250 nu a fost alimentat din Octombrie 2022,fara ... (vezi toată discuția)
Se poate obtine retroactiv indemnizatia si pentru ceilalti doi copii (tripleti)? popic80 popic80 Buna ziua. In 12.10.2006 sotia mea a nascut 3 fete (tripleti) si cf. OUG 148 a primit o singura indemnizatie de crestere a copilului (600 RON) pana in ... (vezi toată discuția)