avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum intru in posesia mostenirii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum intru in posesia mostenirii

Buna ziua,
Tatal meu a decedat. Sunt singurul copil. Era divortat de mama. nu s-a mai recasatorit (era singur).
Cum procedez sa trec pe numele meu bunurile tatalui.
Mentionez ca are terenuri cu cadastru facut (unde are case), si trenuri la camp/padure unde nu are facut cadastru. De asemenea are bani la banca. Nu are imputernicit la conturi. Multumesc frumos
Ultima modificare: Marți, 31 Ianuarie 2023
viu, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:55, 31 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
Contactati birou notarial dezbateti succesiunea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna tatal -meu sa divortat de mama dupa care sa recasatorit ... simion poenaru simion poenaru BUNA Tatal -meu sa divortat de mama dupa care sa recasatorit cu o dama cu 2 copii Tata a cumparat un apartament cu aceasta ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa bunica cu partaj voluntar, fara succesiune Manu111 Manu111 Buna ziua, Am o problema mai delicata,cred.Este vorba despre o casa,mostenire de la bunica mea,care a decedat in 1986. Bunica a avut 2 copii(mama mea si ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune moni47 moni47 Buna ziua! Va rog, doresc sa intreb cum se procedeaza pentru deschiderea succesiunii in urma decesului tatalui meu. Trebuie insa sa precizez ca sunt ... (vezi toată discuția)